Lokroep de musical

Lokroep de musical

Nanoek

Terug naar UITagenda

Geen musical is zo actueel. #wetoo

In samenwerking met explosief nieuw theatertalent maakt Nanoek ‘brave new musicals’. Nieuwe makers zijn aan zet om het publiek mee te sleuren in verhalen van nu. Verhalen, die je met hun muzikale kracht raken in hoofd en hart. Gecomponeerd, geschreven en bedreven door een creatief collectief van explosief nieuw talent.

Lokroep de Musical is een enkele reis naar het genadeloze gebied tussen verleiding en bedreiging. Het is een raamvertelling die je meeneemt naar een steriele operatiekamer, een coffeecorner die druipt van activisme en de studio van de meest bekeken talkshow van Nederland. Spannend! Geen musical is zo actueel. #wetoo

De makers
Regie en concept: Anouk Beugels.
Met en mede gemaakt door: Lisse Knaapen, Saskia Mees, Tjyying Liu
Charlotte Dommershausen, Marijn Bellaard, Job Greuter