Ralph de Jongh met Ewa Pepper

Ralph de Jongh met Ewa Pepper

Muziekcafé op Dinsdag

Terug naar UITagenda

Ralph de Jongh werd in 2004 ontdekt door Harry Muskee van Cuby and the Blizzards die hem uitnodigde als zijn voorprogramma van 2006 tot 2008. Ralph de Jongh is zeer waarschijnlijk de hardst werkende songwriter van de Nederlandse blues scene. De hardst werkende songwriter die aan kwaliteit niets inlevert, laat dat duidelijk zijn.

Tussen april 2020 en maart 2021 verschenen er nog een aantal nieuwe albums met studio- en live-opnames uit 2019, 2020 en 2021. Ralph speelt hierop solo en met diverse bands in verschillende samenstellingen.

Vanavond staat Ralph in ons theatercafé met violiste Ewa Pepper. Ewa studeerde cum laude af aan de Chopin School of Music en vervolgde daarna haar muzikale opleiding aan het Cracow Institute of Performing Arts en Media Studies. De klassiek geschoolde violiste, die nu in Amsterdam woont, heeft zich veelzijdig ontwikkeld en blijkt wonderwel samen te kunnen spelen met Ralph de Jong. Ze vormen een gepassioneerd duo en bepalen als rasmuzikanten geheel op gevoel hun muzikale koers. Naast opzwepende funk, soul en bluesrock toont het tweetal ook een ingetogen kant. Op die momenten wordt akoestisch gitaarwerk en fraaie zang gecombineerd met melancholisch vioolspel.

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
[email protected]
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

* Knipkaartvoorstelling