This is Jackson THE HITS

This is Jackson THE HITS

Terug naar UITagenda

Live. Groots. Visueel. De Jackson Moves. De muziek.

This is Jackson neemt je mee langs de grootste hits van Michael Jackson. Ze treden in de verlichte voetstappen van Billie Jean, staan face to face tijdens Beat it, Moonwalken als zombies uit het graf tijdes Thriller en hopelijk krijgen we eindelijk te horen of Annie okay is.

Na een jaar lang met het iconische Thriller-album getourd te hebbem, houdt This is Jackson het deze keer eenvoudig. Ze spelen THE HITS en niets dan de hits. En dat zijn er nogal wat. This is Jackson presenteert een avondvullende dwarsdoorsnede van alle mijlpalen uit het werk van Michael Jackson, zowel solo als uit de lange carrière met zijn broers in The Jackson Five. Die komen in zo'n moordend temp voorbij dat je geen seconde rust krijgt, don't stop dancing 'till you get enough! Het podium is volledig aangekleed en ieder nummer wordt ondersteund door op maat gemaakte visuals.

This is Jackson
Sinds 2016 brengt deze club een ode aan The King of Pop. Gewapend met een internationale negenkoppige liveband met Monty Wells (USA - montywelllsmusic.com) op zang, aangevuld met vier top dansers én tweevoudig finalist van Turkey's Got Talent - Fatih Kilci als Michael Jackson danser. This is Jackson speelde al op festivals als Bospop en Huntenpop, en deed begin 2019 een zeer succesvolle clubtour (Effenaar, Muziekgieterij, Hedon, Metropol, Victorie, Luxor, Gebouw-T, Gebr. De Nobel, Fluor, Grenswerk en meer...).