Parkstad Ballonfestival

Parkstad Ballonfestival

Terug naar UITagenda

Het mooiste en meest unieke ballonfestival in de regio vindt ook dit jaar weer plaats bij Kasteel Hoensbroek en wel op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2022.

Parkstad Ballon Festival
Drie dagen lang zal Kasteel Hoensbroek zoals vanouds weer de locatie zijn voor dit bijzondere evenement. Dit spectaculaire festival op de weide van ons kasteel is leuk voor jong en oud en is gratis toegankelijk. Het kasteel is gedurende de reguliere openingstijden toegankelijk tegen betaling van de normale toegangsprijs.

Voor een ballonvaart kun je tijdens het festival tickets tegen een gereduceerd tarief kopen. Liever van tevoren je tickets bestellen? Dat is uiteraard ook mogelijk! via de website www.parkstadballonfestival.nl