Kung fu op het dak

Kung fu op het dak

Terug naar UITagenda

Het dak van Q-Park Putgraaf is veranderd in een groene oase. Plantenbakken vol kruiden, groenten, eetbare bloemen en heerlijke zitjes zorgen samen voor een bijzondere plek in, en met zicht op het Heerlense dakenlandschap. Vanaf deze plek biedt SCHUNCK gratis kung fu lessen aan.

Third Line Kung Fu is een krijgskunst waarbij klassieke kung fu en moderne gevechtskunst worden gemixt. Doordat je bewust bezig bent met je lichaam en geest leer je om kritisch naar jezelf te kijken. De workshop is geschikt voor beginners. Zorg ervoor dat je een flesje water en een handdoek mee brengt voor tijdens de training. De training wordt gegeven door Ruben Lie, Nederlandse Third Line Kung Fu Associatie. Deelname is geheel op eigen risico.

Praktische informatie
De kung fu lessen vinden plaats op vrijdag 16 en 23 september. Verzamelen om 18:20 uur bij ingang Plaarstraat Q-Park Putgraaf. Bij slecht weer vindt de les een verdieping lager, in de parkeergarage plaats. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected]. Vol = vol.

De daktuin is tot 23 oktober elk weekend geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Je vindt de daktuin op de 7e verdieping van Q-Park Putgraaf, via de ingang aan de Plaarstraat.