Cabarestafette

Cabarestafette

Terug naar UITagenda

Met drie aanstormende talenten voor de prijs van één haal je in een klap het verloren cabaretseizoen in.

De Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Een verrassend leuke avond
De liefhebber weet het: wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken, komt naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Maar, vanwege de talenten die deelnemen aan de Cabarestafette is een verrassend leuke avond wel gegarandeerd.

De grote namen van morgen
Eerdere deelnemers aan de Cabarestafette zijn Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen, Peter Pannekoek en Kasper van der Laan.

Wie 21 september in de Cabarestafette in Theater Heerlen staan? Laat je maar verrassen.