KUNSTplein CC

KUNSTplein CC

Terug naar UITagenda

KUNSTplein CC6 is een initiatief vanuit een aantal creatieve ondernemers van Carbon6. Dit jaar zal het in de vorm van een KUNSTroute worden uitgevoerd. Er is namelijk verbinding gelegd met andere culturele instellingen uit ditzelfde kunstzinnige stadsdeel van Heerlen: het Cultuurhuis en House of Colors sluiten aan en zullen op dezelfde dag ook iedereen welkom heten en tonen wat er op locatie geboden wordt op het gebied van creativiteit.

- Bezoek een 20-tal Carbon6 (Kloosterweg 1) ondernemers, zoals de creatieve Ateliers, Stadswerkplaats, Popschool etc. Op de sfeervolle binnenplaats zullen een 40-tal kunstenaars uit de regio hun werk tonen.

- Ontdek wat House of Colors (Huskensweg 17-B) te bieden heeft aan creativiteit.

- En geniet deze dag van de theatervoorstellingen in het Cultuurhuis (Sittarderweg 145).

Kortom er is die dag veel te zien en beleven!

Voor meer info:
Instagram: kunstpleincc6heerlen
Facebook: kunstpleincc6