Wild Romance

Wild Romance

[email protected]

Terug naar UITagenda

Het dak gaat er af…;-)

Wild Romance, de legendarische band van Herman Brood, toert door het land met [email protected] Een swingende theatershow rond het legendarische platina hit-album SHPRISTZ. Dus met alle hits zoals Never be Clever, Saturdaynight en Still Believe én ijzersterke ‘guitar-battles’ van Dany Lademacher en David Hollestelle.

Nieuwe documentaire

Decor van de show zijn nog nooit vertoonde ‘eeuwen oude’ videobeelden van Herman Brood uit de periode 1977 t/m 2000. Zelfs zijn lieve moeder komt aan bod als zij Herman - toch enigszins bezorgd - adviseert om een vaste baan te nemen in plaats van rockmuziek te maken. Deze beelden zijn afkomstig uit de nog te releasen documentaire van Piet Wichers uit Groningen, die onder de naam Piet Video een enorm archief rond Herman en The Wild Romance heeft aangelegd.

Wereldhits

The Wild Romance is een van dé legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek. Met hits zoals Saturday Night, Still Believe en Never Be Clever veroverden zij Nederland, België, Duitsland en de rest van de wereld. Saturday Night bereikte zelfs de status van ‘USA National Break Out’ en stond genoteerd in alle 50 staten van de USA.