Damiën van Elburg

Damiën van Elburg

In Concert

Terug naar UITagenda

Een gloednieuwe show én nieuwe liedjes van Damiën van Elburg.

Vorig jaar stond Damiën, één van de ontdekkingen van Lex Nelissen, voor het eerst in onze LIMBURGzaal. Het debuut van de jonge Landgraafse singer-songwriter smaakte naar meer. Dat vervolg dient zich nu aan met een nieuwe nummer één hit en een gloednieuwe theatershow.

Eind 2020 bracht Damiën zijn eerste single Stay Away From That Whiskey uit. Het nummer stond twee maanden op nummer één in de L1-hitlijsten én het stoomde ook meteen door naar de eerste plaats in de L1MBO Top 2021. De tweede hit volgde dit jaar. Eind januari bracht Damiën Movin' On uit, één dag later stond het nummer al op één in de L1MBO Top 10. Er is dus genoeg nieuws te vertellen én te beleven in deze nieuwe theatershow. Naast eigen werk speelt Damiën ook liedjes van Johnny Cash, Leonard Cohen, John Prine en natuurlijk eigen werk.