Circus Hollandia

Circus Hollandia

Terug naar UITagenda

Na jaren van afwezigheid, eindelijk weer een groot nationaal circus van Nederlandse bodem. Het productieteam van NederlandseKerstcircussen.nl heeft, naast hun 5 kerstcircussen, de mogelijkheid aangegrepen om in 2022 tevens met een circusshow op reis te gaan. In de periode van begin september tot en met eind november worden een 6-tal plaatsen, verspreid over het hele land, bezocht.

Natuurlijk mag je bij een nationaal circus artiesten uit Nederland verwachten, zowel spectaculaire acts als ook jong talent. Daarnaast uiteraard artiesten en acts van internationale allure. Een perfect samenspel van show, spektakel, humor, licht en muziek, vormgegeven tot een unieke familievoorstelling. Rode draad in de voorstelling is vanzelfsprekend onze circusmascotte, publiekslieveling en grote kindervriend van al onze circussen: olifant Bubbels!