K's Choice

K's Choice

Terug naar UITagenda

Eerste live concert op Nederlandse bodem sinds 2019.

K's Choice viert in 2023 zijn 30ste verjaardag. De band rond Sam en Gert Bettens is na die drie decennia nog altijd springlevend. Nieuw materiaal en exclusieve releases staan op stapel, maar eerst houdt de band halt in Heerlen voor hun eerste concert op Hollandse bodem sinds 2019. Het is hun tweede concert in onze LIMBURGzaal.

K's Choice werd in 1993 in Antwerpen opgericht en geldt vandaag de dag nog steeds als één van de grootste namen uit de Belgische pop- en rockgeschiedenis. In de loop der jaren scoorde de band talrijke top 10-albumposities, waaronder Paradise In Me, Cocoon Crash, Echo Mountain en The Phantom Cowboy. Maar, hun grote doorbraak kwam in 1995 met Not An Addict. Deze single doorbrak heel wat grenzen en bracht K’s Choice internationale faam. Zelfs drie decennia later is het nummer nog steeds niet uit de internationale playlists weg te denken. Het zal tijdens hun concert in onze LIMBURGzaal, waar het eerder in 2014 in een akoestische set klonk, zeker voorbijkomen.