Machine de Cirque

Machine de Cirque

Terug naar UITagenda

Hilarische circusslapstick met ijzingwekkende acrobatiek.

Machine de Cirque verwerkt duizelingwekkende acts, krachtige emoties, poëzie en humor in vernieuwende en originele voorstellingen. De ingenieuze en diep menselijke creaties van dit gezelschap uit Québec verbinden het hoogste niveau van hedendaags circus met muziek en theater. Hun shows verblinden de geest, raken het hart raken en ontroeren de geest.

In Machine de Cirque zet het gelijknamige gezelschap een ongekende show neer. Eentje waar je bij wilt zijn! De mannen zitten vast in een wereld zonder auto's, elektriciteit en computers. Er zit maar één ding op: opnieuw beginnen met alles wat ze kunnen vinden! Ze knutselen van alles in elkaar: het podium lijkt wel een bouwplaats. Een metershoge ijzeren stellage staat pontificaal in het midden, omgeven door trapezes, fietsen, een wip en allerlei percussie-instrumenten. Met dat gereedschap zetten vier circusartiesten en een percussionist entertainment op letterlijk hoog niveau neer.