Kunstmarkt

Kunstmarkt

Zomerevenement Cultuurhuis Heerlen

Terug naar UITagenda

Hallo cultuurliefhebbers, kunstenaars en makers,

Op zaterdag 23 juli organiseren wij ons GRATIS ‘Zomerevenement’ in Cultuurhuis Heerlen, als afsluiter van dit culturele seizoen en met vooruitblik naar het aankomende seizoen. Hier kruisen alle facetten van cultuur zich en is er de hele dag door van alles te horen en te beleven. Dit voor alle leeftijden!

Met als een ware traditie geworden; de kunstmarkt!

Maak of verzamel jij schilderijen, keramiek, sieraden of boeken en zou je deze graag tijdens dit evenement willen verkopen? Stuur dan vóór 4 juli 2022 een mailtje naar [email protected] Graag voorbeelden van je werk meesturen.

Dan hoor je tijdig of je kan exposeren op onze kunstmarkt zaterdag 23 juli.

De borg voor het gebruiken van een kraampje bedraagt €20,-. Deze ontvang je aan het eind van de dag terug, mits je bent komen opdagen.

We horen graag van je!

Team Cultuurhuis Heerlen

GRATIS TE BEZOEKEN!