Flooralfotomomentjes

Flooralfotomomentjes

Terug naar UITagenda

De Nederlandse kunstenaar Super-A (echte naam Stefan Thelen) heeft superwerk geleverd! Hij heeft op de Bongerd in Heerlen-Centrum twee floorals aangebracht. Deze 3D-grondschilderingen maken het verleden, heden en de toekomst van Heerlen op een leuke én interactieve manier zichtbaar. Interactief in de zin van: de floorals komen pas écht tot leven wanneer je je telefooncamera erop richt. Voer de kanarie, spring over het water of ‘val’ in de koeltoren en vul het fotoalbum op je telefoon met toffe beelden. Beelden die je altijd mag delen met Heerlen Mijn Stad door ons te taggen of #heerlenmijnstad te gebruiken op sociale media. Mailen mag uiteraard ook.

Super-A is de Nederlandse kunstenaar Stefan Thelen en in Heerlen bekend van onder meer één van de eerste murals ‘De Koolpiet’ die hij samen met Collin van der Sluijs heeft gemaakt op de Honigmannstraat. Daarmee verwierven de kunstenaars de landelijke Dutch Street Art Award 2016 in de categorie Wonderwall.

De floorals zijn gemaakt in het kader van het project ‘De Stad als Speeltuin’. De schaakvloer met levensgrote schaakstukken op de Promenade, de minibiebjes en de audiowandeling Groene Getuigen zijn andere voorbeelden van dit project.