Lezing: de wereld van Keith Haring

Lezing: de wereld van Keith Haring

Terug naar UITagenda

De inspirerende docent en verhalenverteller Arjen van Prooijen neemt ons mee in de wereld van Keith Haring.

We bekijken het werk van Keith Haring in de context van de heersende stijlen uit de jaren 80 van de twintigste eeuw. Stijlen als popart, neopop, superflat, postmodernisme, bodyart, engagement-art, Graffiti, street-art en enkele hedendaagse stijlen zullen het verhaal versterken. Op die manier krijgt u een goed beeld van de kracht van deze kunstenaar in relatie met de tijdgeest. Het wordt een interessant verhaal waarbij u vast nieuwe relaties tussen kunststijlen en kunstenaars gaat ontdekken. Arjen is docent kunstbeschouwing bij de kunstacademie van Maastricht. Daarnaast geeft hij lezingen over kunst gerelateerde onderwerpen. Hij is een echte verhalenverteller. Kom luisteren en kijken.