Ruud Smulders

Ruud Smulders

Bruter dan BRUUD

Terug naar UITagenda

Een comedy special à la Netflix: 60 minuten hilarische gedachtespinsels.

Ruud Smulders brak in één klap door met de veelbesproken Minuut van Ruud, zijn vaste rubriek in het praatprogramma De Vooravond. Daarna maakte hij indruk met zijn debuutvoorstelling op tv BRUUD. Tijdens het Nationaal Theater Weekend komt hij naar Heerlen met zijn tweede show: Bruter dan BRUUD.

Bruter dan BRUUD is een comedy special zoals je die kent van Netflix. Zestig minuten, van de hak op de tak vliegen hilarische gedachtespinsels in rap tempo uit de bocht. Deze eigenzinnige maker is het publiek altijd één stap voor en de vorm altijd meester. Van rauwe stand-up tot fysieke slapstick en van improvisatie tot snoeiharde hiphopnummers. Maar tussen al dat comedy-geweld zien we soms een glimp van een jongetje dat net ontdekt heeft dat hij niet onsterfelijk is.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 28 januari 2022, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.