Ronald Snijders & Pieter Jouke

Ronald Snijders & Pieter Jouke

De Staat van Verwarring

Terug naar UITagenda

Deze absurde anti-talkshow is een MUST voor elke cabaretliefhebber.

De Staat van Verwarring is een vrolijk-absurde talkshow - beter gezegd anti-talkshow - in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late-night show te zien bij de VPRO. Maar inmiddels staat het programma alweer 10 jaar met daverend succes in het theater.

In deze jubileumtour van De Staat van Verwarring zorgen Snijders & Jouke voor extra spraakverwarring met twee interessante gasten uit onze eigen stad/regio. Verder zijn er ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter, etc. Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn!

Over Ronald en Peter
Ronald Snijders is bekend van: RamBam, OP1, DWDD, De slimste mens en van zijn woordenboek De Alfabetweter en Kopdichtbundel. Snijders speelt ook zijn solovoorstelling Een avond met mij. Pieter Jouke kent u van: Padoem Pats, Koppensnellers, [email protected], Studio Snugger en De slimste mens. Hij zat ook in het schrijversteam van Zondag met Lubach.