Ronald Goedemondt & Jasper van der Veen

Ronald Goedemondt & Jasper van der Veen

Try Out

Terug naar UITagenda

De meester van de stand-up neemt zijn comedy collega Jasper mee naar Heerlen

De ticketverkoop voor deze show verloopt exclusief via Djebber.nl.

Na zijn eerste special op Amazon Prime in 2021 broedt de meester van de stand-up weer op een nieuw theaterprogramma. Dit voorjaar speelt Ronald alvast een serie dubbels. We kijken weer uit naar zijn observaties, de bijbehorende verwondering én het licht ongenoegen.

Ronald neemt naar Theater Heerlen zijn comedy collega Jasper van der Veen mee. Jasper (Groningen, 1987) won in 2019 de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival en debuteerde in 2021 met zijn programma Het dreigt volslagen goed te komen. Vanavond probeert hij nieuw materiaal uit voor zijn tweede cabaretvoorstelling!