PeuterKleuterOchtend Pim & Pom en de beestenbende

PeuterKleuterOchtend Pim & Pom en de beestenbende

Mario & Saffira (vanaf 2 jaar)

Terug naar UITagenda

Pim & Pom beleven een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur.

Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat. De twee vrienden zijn onafscheidelijk.

Samen op avontuur
Samen met hun buurkind beleven Pim & Pom een avontuur en leren ze allerlei geluiden uit het dierenrijk. De koe zegt BOE! De Kip zegt TOK! De honden gaan los in hun hondenhok. Het vogeltje PIEPT en het varken KNORT! Na deze voorstelling kennen onze kleinste kijkers elk dier en zijn geluid…

Het is feest
Maar, wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes! Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit. Pim & Pom willen liever een grapje uithalen. Want dat doen de twee het allerliefst! Ga mee op avontuur.

Over Mario en Saffira
Pim & Pom worden vertolkt door Mario Perton en Saffira Ben Hammouda. Mario is bekend van zijn rollen in bekende Studio100-, Disney Live TV- en theaterproducties. Saffira speelt sinds 2015 in diverse kindervoorstellingen, waaronder o.a. Dora, Brandweerman Sam, Jip & Janneke en Paw Patrol LIVE.

De makers
Spel: Mario Perton (Pom/Buurjongen) en Saffira Ben Hammouda (Pim/Buurmeisje)
Illustraties: ©Fiep Amsterdam bv; Fiep Westendorp Illustrations