Death Before Dishonor

Death Before Dishonor

+ Chain Reaction

Terug naar UITagenda

Het werd wel weer eens tijd voor een goed hardcore-affiche in de Nieuwe Nor. Daarvoor gaat Death Before Dishonor uit Boston, USA op zondag 26 juni zorgen. Een opmaat voor weer veel meer hardcore op ons podium.

Death Before Dishonor maakt sinds het begin van de jaren 2000 een naam in de hardcore-scene. Ze speelden talloze shows over de hele wereld met onder meer Madball, Agnostic Front en Terror, en bracht drie volledige albums uit op Bridge Nine. Hun laatste album uit 2019 heet 'Unfinished Business' en daarop laten ze horen dat ze er nog lang niet klaar mee zijn om jullie omver te blazen met een keiharde live show.

Als supports spelen het Belgische Chain Reaction en Reverse The Flow uit onze eigen Mijnstreek Oost.