Popkoor Thirdwing (Heerlerheide): 40 jaar!

Popkoor Thirdwing (Heerlerheide): 40 jaar!

Terug naar UITagenda

Popkoor Thirdwing uit Heerlerheide viert het 40 jarig bestaan met een jubileumconcert op zaterdag 25 juni 2022 om 20.00 uur in het Cultureel Centrum Corneliushuis, Groeet Genhei 14 te Heerlerheide. Tijdens dit concert brengt het koor, onder leiding van dirigent Mischa Hendriks, een gevarieerd repertoire waarin de hoogtepunten uit de afgelopen 40 jaar aan de orde komen. Het programma omvat dan ook klassiekers als “Tears in Heaven”, musicalstukken als “I will follow him” maar ook moderner repertoire met een Queen Medley en muziek van Metallica. Iedereen die van muziek houdt is welkom!

Entree: vrije gave. Aanmelden via [email protected].

Op zondag 12 juni 2022 wordt om 11.15 uur in de Corneliuskerk te Heerlerheide in een viering speciaal aandacht aan dit jubileum geschonken. Popkoor Thirdwing zal deze viering opluisteren.