Keith Café #2: Keith x Coming Out

Keith Café #2: Keith x Coming Out

Terug naar UITagenda

In samenwerking met diverse culturele partners in de stad organiseert SCHUNCK gedurende de tentoonstelling ‘Keith Haring – Grace House Mural’ een viertal Keith Café.

Deze serie van vier gratis toegankelijke café-avonden gaat door middel van o.a. lezingen, interviews, films, muziek en poetry slam iedere avond dieper in op verschillende aspecten uit het leven en werk van deze iconische kunstenaar. Het Keith Café vindt altijd plaats op een culturele locatie in de stad. De toegang is gratis.

Tijdens de tweede editie op donderdag 23 juni staat het thema Keith x Coming out centraal. De inhoud van deze avond wordt samen ingevuld met het COC-Limburg.

Programma: t.b.a.

Het Belangrijke Genootschap: Puck Füsers

Stichting Borderlines schotelt samen met Het Belangrijk Genootschap Met Een Nog Onduidelijke En Steeds Wisselende Maar Immer Literaire Inhoud (HBGMENOESWMILI) Puck Füsers voor. In het kader van het Keith Café laat zij zich inspireren door de tentoonstelling.

Puck schrijft poëzie over mensen en soms over memes. Daarnaast studeert ze Liberal Arts & Sciences in Maastricht, waarbij ze zich bezig houdt met cultuurwetenschappen, literatuur en digitale media. In 2021 won ze de schrijfwedstrijd Write Now! met een gedichtenreeks over opgroeien in het digitale tijdperk. Verder trad Puck op bij Frontaal en op het Wintertuinfestival. Een aantal van haar gedichten zijn terug te lezen bij Notulen van het Onzichtbare en in Een geluk als nieuwe wijn geschonken, de top-100 bundeling van De Gedichtenwedstrijd.

Film

Aansluitend word de film ‘How to survive a Plague’ vertoond.