Woezel & Pip Sing-a-long

Woezel & Pip Sing-a-long

(vanaf 2 jaar)

Terug naar UITagenda

Een groot muzikaal meezingfeest met Woezel en Pip en al hun vriendjes

Hoera! Woezel & Pip komen terug naar Heerlen. En ze nemen de hele vriendjesclub mee voor een heel groot feest in het theater.

Na het succes van Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos en Woezel & Pip en de Tijdmachine bestormen de twee hondjes het theater met de Woezel & Pip Sing-a-Long. Het wordt één groot muzikaal meezingfeest met Woezel en Pip en hun vriendjes op het podium. Maar, daar blijft het niet bij! Samen met al hun vriendjes in de zaal richten ze de allerleukste club ooit op: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest!

Zing en dans mee met je favoriete hits bij deze show vol highlights uit alle Woezel & Pip-shows. Stilzitten is absoluut geen optie!