Al McKay´s Earth Wind & Fire Experience

Al McKay´s Earth Wind & Fire Experience

Terug naar UITagenda

Een ode aan de funk, soul en disco van supergroep Earth, Wind & Fire

September, Boogie Wonderland, Lets Groove, al uw favoriete Earth Wind & Fire hits komen voorbij tijdens Al McKay's Earth Wind & Fire Experiene onder leiding van de legendarische gitarist en origineel Earth Wind & Fire bandlid Al McKay!

Earth, Wind & Fire hoeven we natuurlijk niet meer te introduceren, de geweldige mix van soul en disco zorgde ervoor dat er in de jaren 70 miljoenen exemplaren van singles als 'Boogie Wonderland', 'September' en 'Fantasy' over de toonbanken gingen. Al McKay speelde in Earth, Wind & Fire, tot de band in 1983 op hiatus ging. Samen met een supergroep van top muzikanten vormt de gitarist nu de toepasselijk genaamde band Al Mckay's Earth Wind & Fire Experience. Samen zijn ze vastberaden het originele EWF-geluid en gevoel niet verloren te laten gaan. Al McKay´s Earth, Wind & Fire Experience is een ervaring die je niet wilt missen!

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 9 juni 2020 (daarna verplaatst naar 9 juni 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.