Lentekriebels 2022

Lentekriebels 2022

Rendez-Vous

Terug naar UITagenda

Het thema van deze voorstelling is ‘Rendez-Vous’. Een rendez-vous is een afspraakje voor een ongedwongen romantische avond. Letterlijk vertaald uit het Frans betekent het ‘samenkomen’ of ‘weerzien’. Heel toepasselijk na een Coronaperiode van twee jaar.

In deze tweeluik gaat u jonge Limburgse talenten ontmoeten… en tevens muzikanten die hun sporen al dubbel en dwars hebben verdiend. Een rendez-vous met u, als publiek maar ook met elkaar. De presentatie van deze avond wordt verzorgd door L1-presentator Henk Hover. Na de pauze gaat het doek op en is het podium aan het bekende Maastrichts Salon Orkest.

André Rieu blies onlangs het Maastrichts Salon Orkest nieuw leven in met vijf muzikanten uit zijn Johann Strauss Orkest. Zij spelen voor u, van de originele bladmuziek, alle hits van toen.

De Limburgse Talenten:

  • Damiën van Elburg
  • Dwayne Horbag
  • Emma Kok
  • Enzo Kok
  • Floor Hover
  • Nienke Nasserian
  • Stan Smeets

Limburgs Jeugd Symfonie Orkest o.l.v. Samuel Agustin Aguirre, Lars Ickenroth ondersteunt hierbij met ‘live graffity’ & Maastrichts Salon Orkest.


Idee: Frank Steijn