Dy-andere vrouw

Dy-andere vrouw

Dyanne Sleijpen ontmoet Cecile Cremers & Eef Langenveld

Terug naar UITagenda

Zangeres en presentatrice Dyanne Sleijpen trekt met haar online programma Dy-andere vrouw het theater in. De serie over krachtige, creatieve en inspirerende Limburgse vrouwen, krijgt in het theater een muzikale, creatieve en warme sjaal.

In deze voorstelling zijn Cecile Cremer en Eef Langenveld te gast:
Cecile Cremer is trend- en innovatie-expert, eigenaar van Wandering the future, keynote spreker, maar bovenal een kind van de toekomst. Bijdragen aan een betere wereld is haar doel: door toekomstvisies te vertalen naar gelijke (business) kansen.

Topvrouw Eef Langenveld is directeur FA Vermogen bij de Rabobank en voorzitter van de Stichting Topvrouwen Limburg. Ze pakt haar rol en zet haar stappen in een wereld bestaand uit voornamelijk mannen. Ze streeft naar diversiteit dat van economisch en sociaal belang is binnen het zakenleven maar ook in de gehele maatschappij.

Aan de hand van hun lievelingsliedjes en spontane acties ontdekken we samen met begeleiding van pianist Rob Mennen hun levensverhaal.”