65 jaar Drumband Marijke (Dag 1)

65 jaar Drumband Marijke (Dag 1)

Terug naar UITagenda

Nog eventjes en dan is het zover. Dan vindt het jubileumweekend van drumband Marijke Hoensbroek plaats ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de vereniging.

Zaterdag 11 juni
Tijdens een jubileum kijk je ook terug op de periode die achter je ligt. Daarom begint deze dag met de reünie van oud-leden van de drumband, die van heinde en verre naar Hoensbroek afreizen om weer eens lekker herinneringen op te halen met de vriendjes en vriendinnetjes van vroeger. Vanaf 14u. start de reünie en deze kan naadloos overlopen in de feestavond, die de drumband ook aanbiedt aan de Buurt. Want feesten doe je niet alleen. En drumband Marijke heeft voor een kraker gezorgd.

Wir Sind Spitze
Op zaterdagavond vanaf 20.30u. treedt de welbekende feestband Wir Sind Spitze op in Ons Trefcentrum. Deze avond is gratis toegankelijk! Echter, in verband met de verwachte drukte èn omdat er een maximaal aantal bezoekers is ingesteld, is toegang alleen mogelijk na telefonische aanmelding. U kunt bellen naar Ons Trefcentrum (tel.nr. 045-5214265) van maandag t/m vrijdag (behalve de woensdag!) na 19u.

Uw naam en het aantal bezoekers (max. 4) worden dan genoteerd en tijdens de toegangscontrole op de avond zelf ontvangt u dan een polsbandje waarmee u naar binnen en buiten kunt (bijv. om te roken).