Elle Hollis

Elle Hollis

Homecoming Tour

Terug naar UITagenda

Elle Hollis komt thuis in de Nieuwe Nor! Met een mix van pure pop en elektronische sounds baant de jonge Limburgse singer-songwriter Elle Hollis zich een weg door de muziekindustrie. In Stockholm, een absoluut Mekka voor popmuziek, leerde ze over de popcultuur, werkte ze aan haar songwriting en tekende ze een publishing deal met Warner/Chappell.

Haar talent als songschrijver zorgde ervoor dat ze op writing trips naar Los Angeles en New York kon, waar ze zichzelf verder ontwikkelde. Het resultaat hiervan is het kosmopolitische popgeluid waarin Elle aangrijpende teksten met meeslepende producties combineert. Na vier jaar komt Elle Hollis terug naar Heerlen voor haar Homecoming Show. Een spectaculaire show als voorbereiding op haar grote Pinkpopshow, met veel gasten, een gaaf voorprogramma en een afterparty van Boscha Nova!