Jochen Otten

Jochen Otten

Opgekropt staat netjes

Terug naar UITagenda

Geen ruimte innemen. Check. Over je heen laten lopen. Check. Eigen mening inslikken. Check. So, what’s next?

We weten het allemaal: dingen opkroppen is niet goed. Imploderen is de grootste aanjager van agressie. Maar, is meteen zeggen wat je denkt en tonen wat je voelt, dan de ideale oplossing? Niemand zit immers te wachten op een samenleving waar de beleefdheid terrein verliest, de lontjes korter worden, de tenen langer en agressie meer regel is dan uitzondering.

Met gestrekt been
In Opgekropt staat netjes legt Jochen uit hoe je beleefd ruimte inneemt zonder daarbij de beschaving te schaden. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Kortom: het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been. Dat dan weer wel!

Over Jochen Otten
Jochen Otten is al meer dan 10 jaar een van de vaste comedians bij collectief Comedytrain. Het grote publiek bereikte Jochen met het succesvolle sketch-programma Sluipschutters; goed voor meer dan 500 miljoen views op YouTube. Voor de BarryPafShow op 100% NL blikt hij als columnist maandelijks terug op de actualiteiten. Verder speelt Jochen meester Hank in de films en serie Mees Kees. Hij speelt in Klokhuis, Studio Snugger en in films als Jackie en Oopjen. En hij schreef voor programma’s zoals Dit was het nieuws en Spijkers met Koppen.

In de pers
“Een onafgebroken stroom aan goed materiaal” - Theaterkrant

“Otten is een uitstekende stand-up comedian, met goed gevoel voor theater" - Theaterkrant

“Zijn timing is goed en met zijn beweeglijke lijf en mimiek houdt hij de aandacht feilloos gevangen.” - Brabants Dagblad

“Tomeloze energie […] grove grappen en gelukkig een flinke dosis zelfspot” - Brabants Dagblad