C'mon C'mon

C'mon C'mon

Terug naar UITagenda

Radiojournalist Johnny werkt aan een project waarbij hij verschillende kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Zijn zus Viv vraagt hem om op haar 9-jarig zoontje Jesse te letten terwijl zij voor haar man, die kampt met psychische klachten, moet zorgen. Wanneer Johnny zijn neefje onder zijn vleugels neemt tijdens een reis van Los Angeles naar New York en New Orleans, ontstaat er langzaam een unieke band tussen de twee.

Nadat hij eerder het publiek verwarmde met Beginners en 20th Century Women keert regisseur Mike Mills terug met een nieuw scherpzinnig en inzichtelijk portret van het Amerikaanse gezinsleven. Oscarwinnaar Joaquin Phoenix is te zien in zijn eerste filmrol sinds de Joker in dit prachtig zwart-wit geschoten drama.

C’mon C’mon is een empathisch, diep ontroerend verhaal over de verhoudingen tussen volwassenen en kinderen en het verwerken van persoonlijke trauma’s.