Lezing / Francine Houben over het Heerlense Stadskantoor

Lezing / Francine Houben over het Heerlense Stadskantoor

Terug naar UITagenda

Heerlen bouwt aan een duurzame toekomst! De realisatie van IBA Project 4: ‘Stadskantoor’ is daar een onderdeel van. Het nieuwe pand is ontworpen door Mecanoo en vormt nu samen met het bestaande Raadhuis een eigenzinnige en opvallende verschijning. Veel lucht, licht en vooral fraaie doorzichten verbinden het nieuwe Stadskantoor op een aantrekkelijke manier met de stad en haar inwoners.

In het kader van het IBA Expojaar organiseert IBA Parkstad samen met Gemeente Heerlen en Mecanoo Architecten een lezing over het Heerlense Stadskantoor op 29 mei 2022. Tijdens deze lezing neemt ontwerper Francine Houben je mee in de gedachtegang en de karakteristieken van het nieuwe pand. Aansluitend vindt er een rondleiding plaats door partner-architect Luuk van Wijlick. Zo kun je op interactieve wijze kennis maken met de nieuwe aanwinst voor het stadscentrum van Heerlen. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Er vinden op 29 mei 2022 twee lezingen plaats: de eerste van 13:30 tot 14:30 uur en de tweede om 15:30 tot 16:30 uur.