Janse Bagge Bend

Janse Bagge Bend

Pensioengerechtigd maar nog steeds actief

Terug naar UITagenda

Veer zeen ós bie ’t robijnen jubileum van de Janse Bagge Bend

De ‘mooder van de Limburgse dialectgroepen’ heeft volgens de oude regels recht op pensioen. De leden conformeren zich echter graag aan het huidige pensioenstelsel en blijven met veel plezier nog even actief.

In 2019 bestond de eerste en tot nu toe enige Limburgstalige band die ooit een top 10 hit scoorde maar liefst 40 jaar. De robijnen jubileumtour die de JBB uitstippelt langs de theaters is bij uitstek de gelegenheid om – eventueel samen met (klein-)kinderen – te genieten van de hoogtepunten uit het uitgebreide repertoire van de Janse Bagge band. Het programma wordt een reis met vooral aandacht voor de meer rustige nummers, aangevuld met nieuw werk. Een feest voor oud én jong!