Tattoos & Readings minifestival

Tattoos & Readings minifestival

Terug naar UITagenda

Op 28 en 29 mei 2022 organiseren De Orakelmeisjes in samenwerking met Chrysalis Ink and Art en Fleurozz het minifestival Tattoos & Readings! Je mag het hele weekend langskomen voor een kleine tatoeage ontworpen door Amber voor het orakeldeck HEALING PLANTS én/of je mag lekker bij ons een theetje komen drinken en een kaartje laten trekken.

Het event vindt plaats aan de Churchillstraat 2 te Hoensbroek bij het huis van Chrissy, een van de tattoo-artiesten. Zij en artieste Fleurozz zullen jullie ontvangen op inloop waarbij je een plant, bloem of kruid mag kiezen om te laten vereeuwigen. Elke illustratie uit het deck wordt slecht één keer getatoeëerd, dus als je vooraf al een voorkeur hebt, raden we je aan op tijd te komen. We reserveren geen timeslots! (Universe provides… right?)

Het is ook mogelijk eerst een reading te doen met Amber & Jenneke en aan de hand daarvan je tattoo te kiezen óf je gekozen bloem op een mooie steen te laten beschilderen als aandenken. Ondertussen verkopen we natuurlijk orakelmeisjesthee en baksels en kun je onze orakelproducten kopen en laten signeren aan onze stand.

Live muziek
Het weekend zal muzikaal worden begeleid door de fantastische Luna Westervoorde en Mala Music. Ben je zelf muzikaal? Neem je instrument mee! We maken er een klein feestje van. De opritten zullen mooi worden aangekleed met kleden, poefjes en dekens. We hebben al aardig wat spullen, maar inbreng is zeer welkom! (Laat vooraf even weten als je iets leuks hebt voor de aankleding).

Kosten
Je bent als bezoeker vrij om gewoon te komen, ook als je niets koopt! We houden van gezelligheid en we vinden het leuk om onze volgers te ontmoeten tijdens deze dagen.

Je hebt al een kaartreading + tattoo vanaf €90,-. Ga je voor de beschilderde steen als herinnering bij je reading, dan betaal je zelfs minder. Neem je wat kleingeld mee voor in de hoeden van de singer-songwriters?

Openingstijden
Parkeren kan gratis in de straat en omliggende straten. De tattoo flash is op basis van first come, first serve. Het kan dus zijn dat je op een later moment wordt ingedeeld dan je arriveert, omdat de artiesten dan net bezig kunnen zijn. Maar gelukkig wordt het een gezellige boel en is wachten bij de stands van De Orakelmeisjes eigenlijk nog het leukst van alles. Hou dus je agenda vrij! Oh, en alles dient contant betaald te worden, dus neem cash mee!

Zaterdag 28 mei: 10:00 – 17:00 uur
Zondag 29 mei
: 12:00 – 17:00 uur