Nova­ca­ne ft. Tro­bi & Cris­ti­an D

Nova­ca­ne ft. Tro­bi & Cris­ti­an D

Return of the mack!

Terug naar UITagenda

Jawel, je ziet het goed: NOVACANE is terug! Groter dan ooit, in de grote zaal van de (nieuwe) Nieuwe Nor. En wat hebben we jullie gemist toppers! Op 27 mei brengt Boscha Nova zijn liefdesbaby terug naar de plek waar ze groot werd. En hij komt niet alleen: Vanuit België komt de jonge superster Cristian D jullie oren blessen met zijn megahits, Nederland’s heetste producer Trobi komt draaien en misschien wel de friste DJ van Amsterdam: CASSIVS komt de zaal heerlijk voor jullie opwarmen. Uiteraard, zoals vertrouwd, zijn Yung Baro en Guado ook hartstikke van de partij. Moeten we nog meer zeggen? Misschien wel, want de nieuwe zaal is nog niet écht getest op slipgevaar. Pas op dus! Ready om die glijbaan van dansbaarheid in te springen? Wij wel. Dit wordt er eentje lieve mensen.

ps: Na al die jaren is het wellicht goed om even een opfrisser te geven: het zou wel eens hard kunnen gaan met de tickets.

Minimum leeftijd: 18 jaar.