Soy de Cuba

Soy de Cuba

Terug naar UITagenda

Voor het eerst in zijn geschiedenis komt het dans- en muziekspektakel Soy de Cuba naar Nederland.

Soy de Cuba neemt je mee op een onvergetelijke trip naar het altijd zonnige en in pasteltinten gegoten Cuba. Passie, vrolijkheid, ritmische dansen, soulvolle zang en een bloedmooi liefdesverhaal komen samen in een dansshow die zich afspeelt tegen het decor van altijd het bruisende Havana.

Het verhaal
Soy de Cuba vertelt het verhaal over een enorme passie voor dans en die ene grote liefde in je leven. Het is de jonge Ayala die naar Havana gaat om haar geluk als danser op te zoeken. Ze belandt in een schitterende energieke wereld, maar leert ook snel de donkere kant kennen met intriges, jaloezie en een dagelijks heersende rivaliteit. Ayala geeft niet op. Zij bewijst zichzelf als danseres en verovert daarmee ook het hart van haar grote liefde.

Stilzitten is geen optie
Een zeskoppige live band, het indrukwekkend ensemble, temperamentvolle choreografieën en authentieke filmbeelden brengen in Soy de Cuba het verhaal van Ayala tot leven. Moeiteloos schakelen de musici en dansers in dit muziek- en dansspektakel van Cubaanse klassiekers zoals de salsa, mambo en rumba over op nieuwe trends zoals streetdance en reggae. Stilzitten is dus géén optie!