De Rode Loper van Gebrook

De Rode Loper van Gebrook

Terug naar UITagenda

Zondag 26 mei a.s. zal er van 9:00 uur tot 17:00 uur een alternatief evenement in ons winkelcentrum Hartje Hoensbroek plaatsvinden.

𝐷𝑒 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑠𝑎𝑡𝑖𝑒 𝑣𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑔𝑟𝑜𝑡𝑒 𝐻𝑒𝑚𝑒𝑙𝑣𝑎𝑎𝑟𝑡𝑏𝑟𝑎𝑑𝑒𝑟𝑖𝑒 ℎ𝑒𝑒𝑓𝑡 𝑎𝑙 𝑏𝑒𝑔𝑖𝑛 𝑗𝑎𝑛𝑢𝑎𝑟𝑖 𝑠𝑎𝑚𝑒𝑛 𝑚𝑒𝑡 𝑑𝑒 𝐺𝑒𝑚𝑒𝑒𝑛𝑡𝑒 𝐻𝑒𝑒𝑟𝑙𝑒𝑛 𝑚𝑜𝑒𝑡𝑒𝑛 𝑏𝑒𝑠𝑙𝑢𝑖𝑡𝑒𝑛 𝑑𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝐵𝑟𝑎𝑑𝑒𝑟𝑖𝑒 𝑑𝑖𝑡 𝑗𝑎𝑎𝑟, 𝑑𝑜𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑔𝑟𝑜𝑡𝑒 𝑜𝑛𝑧𝑒𝑘𝑒𝑟ℎ𝑒𝑖𝑑 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝑐𝑜𝑟𝑜𝑛𝑎, 𝑛𝑖𝑒𝑡 𝑘𝑎𝑛 𝑑𝑜𝑜𝑟𝑔𝑎𝑎𝑛. 𝐷𝑜𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑙𝑎𝑛𝑔𝑒 𝑣𝑜𝑜𝑟𝑏𝑒𝑟𝑒𝑖𝑑𝑖𝑛𝑔𝑠𝑡𝑖𝑗𝑑 𝑖𝑠 𝑑𝑖𝑡 𝑗𝑎𝑚𝑚𝑒𝑟 𝑔𝑒𝑛𝑜𝑒𝑔 𝑛𝑖𝑒𝑡 𝑡𝑒𝑟𝑢𝑔 𝑡𝑒 𝑑𝑟𝑎𝑎𝑖𝑒𝑛.

Ondanks deze teleurstelling presenteren wij met grote trots: 𝘿𝙚 𝙧𝙤𝙙𝙚 𝙡𝙤𝙥𝙚𝙧 𝙫𝙖𝙣 𝙂𝙚𝙗𝙧𝙤𝙤𝙠.

Waarom de rode loper van Gebrook?
Wij als winkelcentrum heten iedereen, ondanks het niet doorgaan van de braderie, van harte welkom op Hemelvaartsdag. Samen met de braderiecommissie hebben wij dit besproken. Daarbij willen wij iedereen graag ontvangen op een rode loper die vanaf de Kouvenderstraat tot aan de markt zal worden uitgerold.

𝙒𝙞𝙟 𝙝𝙚𝙩𝙚𝙣 𝙟𝙪𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙖𝙧𝙩𝙚 𝙬𝙚𝙡𝙠𝙤𝙢
Wat valt er deze dag allemaal in ons winkelcentrum te beleven?

Een kindervrijmarkt in de Nieuwstraat en nabij het Gebrookerplein, marktkramen in de Kouvenderstraat en de Hoofdstraat met deelname van lokale winkeliers en marktmensen van Elrocco events.

Daarbij is er op het Gebrookerplein volop amusement te beleven met een heus horecaplein en optredens van Marleen Mols, Aegidius en De Kneudel. Tevens zal Calibre sound aanwezig zijn ter begeleiding van de artiesten en zal daarbij als dj de muziek verzorgen. Kortom, amusement voor jong & oud.

Ook zal het Brooker standwerkersconcours die dag in ons winkelcentrum zijn, met tal van standwerkers uit het hele land en op de markt een speciale editie van de Cruise In. Sjieke auto’s zijn te bewonderen.

Heeft u interesse in de kindervrijmarkt of wilt u zelf deelnemen? Stuur ons dan een privébericht. De kindervrijmarkt is gratis, maar er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wel vragen wij een borg van € 5,- die na een schone oplevering aan het einde van de dag zal worden geretourneerd. Inschrijven kan bij Compaenen Peeters gelegen aan de Hoofdstraat 26 te Hoensbroek of Kidszone gelegen aan de Kouvenderstaat 77 te Hoensbroek.

𝙉𝙤𝙩𝙚𝙚𝙧 𝙙𝙚𝙯𝙚 𝙙𝙖𝙩𝙪𝙢 𝙞𝙣 𝙟𝙚 𝙖𝙜𝙚𝙣𝙙𝙖 𝙚𝙣 𝙡𝙖𝙖𝙩 𝙟𝙚 𝙫𝙚𝙧𝙧𝙖𝙨𝙨𝙚𝙣 𝙤𝙥 𝙃𝙚𝙢𝙚𝙡𝙫𝙖𝙖𝙧𝙩𝙨𝙙𝙖𝙜 𝙞𝙣 𝙤𝙣𝙨 𝙬𝙞𝙣𝙠𝙚𝙡𝙘𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪𝙢 𝙞𝙣 𝙂𝙚𝙗𝙧𝙤𝙤𝙠!