The BlueBirds

The BlueBirds

Great Big World

Terug naar UITagenda

Deze fantastische zangeressen verrassen elke concertzaal met hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen

The Bluebirds brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris.

De fantastische zangeressen en songwriters van The Bluebirds stonden al in het voorprogramma van Sting. Ook verkochten ze Paradiso in no time uit. Dit seizoen brengen ze bekende coutryklassiekers van artiesten als de Dixie Chicks, Tammy Wynette, June Carter en Kacey Musgraves in een intieme setting. Daarnaast zal ook werk van hun eigen debuutalbum Sisters te horen zijn. Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 8 april 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.