The Legend of Morricone

The Legend of Morricone

"A tribute to the great works of maestro Ennio Morricone"

Terug naar UITagenda

Een ongelofelijk reis door muziek en sfeer gecreëerd door de grootse Italiaanse Maestro; een unieke tribute die de bekendste soundtracks terug brengt in de theaters: Mission, The legend of the 1900, Once upon a time in the west, Cinema Paradiso en nog veel meer.... Aangeboden in de echte onmiskenbare stijl van Maestro Ennio Morricone.

De voorstelling
Het eerste gedeelte van de voorstelling heet 'golden age' en wordt uitgevoerd door Maestro Ferdinando Vietti (Cello) en Maestro Stefano Benedetti (Trompet).
Beide musici behoren tot de belangrijkste Italiaanse symfonie instituten. Anna Delfino (sopraan) zal daarna als speciale gast op het podium worden verwelkomd en zal Deborah's Theme van "One upon a time in America" tot leven brengen. Zij is een van de belangrijkste Italiaanse coloratura sopranen (Gilda, Rigoletto - La Traviata, Violetta Valery - Carmina Burana).
Daarna volgt Circle du Soleil’s violist, Attila Simon, met zijn voorstelling van "the interrupted concert for violin from Canone Inverso".
De acteur Matteo Taranto (007 Spectre, Sam Mendes - Mine Vaganti, Ozpeteck- Razzabastarda, Alessandro Gassmann) zal entertainen door de stem aan stukken toe te voegen van de bekendste film dialogen.

Ensemble Symphony Orchestra
Het Ensemble Symphony Orchestra is een van de vooraanstaande orkesten uit de Italiaanse symfonie sferen. Ze hebben een tal van indrukwekkende samenwerkingen met nationale en internationale artiesten zoals Mario Biondi, Andrea Bocelli, Sting, Kylie Minogue, Robbie Williams, Nile Rogers, Sam Smith and Luis Bacalov.
Het Orchestra heeft meer dan 600 concerten gespeeld in heel Europa, waarin ze beroemde opera's en beroemde soundtracks van bijvoorbeeld 'Frozen' en 'Harry Potter' ten gehore hebben gebracht en daarnaast hebben geëxperimenteerd met Gospel, Pop en Jazz projecten.

Giacomo Loprieno
Het Ensemble Symphony Orchestra staat onder leiding van de beroemde dirigent Giacomo Loprieno. De vakkundige Loprieno heeft talloze bekende orkesten geleid, waaronder Orchestra Filarmonica Marchigiana, Orchestra Sinfonica di San Remo,Orchestra da Camera di Tirana, Orchestra da Camera dell’Accademia
Musicale Umbra, Orchestra Sinfonica Amedeo Modigliani, Orchestra del Festival di San Gimignano, Orchestra da Camera Collegium Musicum, Orchestra Sinfonica ArsMundi (Bucarest), Orchestra del Teatro di Craiova (Romania), Orchestra Sinfonica di Bacau (Romania), Orchestra del Teatro Bonci, Opera Barga Orchestra, Orchestra del teatro dell’opera di Seoul,Teatro dell’opera di Toronto(Canada), Teatro dell’Opera di Zagabria, Ensemble Symphony Orchestra, Orchestra Sinfonica Italiana, Tuscany Symphony Orchestra.