Expositie Joop van Rees

Expositie Joop van Rees

Terug naar UITagenda

Expositie Joop van Rees in de Hoeskamer

Bij gelegenheid van zijn negentigste verjaardag, is er een expositie van de laatste werken van Joop van Rees. Joop volgde een vijfjarige opleiding aan de kunstnijverheidsschool,waar hij zijn MO-akte handvaardigheid en tekenen behaalde. Hij ging echter aan het werk in het bedrijfsleven als etaleur en PR-man.
Op latere leeftijd begon hij opnieuw te schilderen. Inmiddels heeft hij een omvangrijk oeuvre aan schilderijen in verschillende technieken tot stand gebracht. In deze tentoonstelling laat Joop een techniek zien van tekenen en schilderen in acryl op doek.

De werken zijn te zien in de Hoeskamer van de OPH: Akerstraat 24 in Heerlen.

Openingstijden:
Dinsdag en Donderdag van 10.00 – 16.00 uur
Zaterdag wisselende uren zie de website Ouderen Partij Heerlen