Preuve Ongerwaegs | Wandeltocht

Preuve Ongerwaegs | Wandeltocht

Terug naar UITagenda

Preuve Ongerwaegs is een heerlijke wandeltocht voor liefhebbers en fijnproevers! De route is maximaal 8 kilometer rondom de Geleenbeek in Heerlen. De vijf amuses worden uitgeserveerd op historische locaties aan de Geleenbeek, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de veertiende eeuw.

De wandelgids wijst niet alleen de weg, maar vertelt je ook over het stroomgebied van de Geleenbeek en de geschiedenis van Kasteel TerWorm, Darwin Brasserie, Hoeve de Geleenhof, Bowling & Partyhoeve De Aar en Auberge De Rousch.

Ontspannen genieten tijdens een leerzame ontdekkingstocht langs een niet eerder ontsloten stuk geschiedenis van Heerlen! Loop de wandeling van vrijdag 29 april tot en met zondag 29 mei tussen 11.00 en 16.30 uur. De route is ook in delen te lopen.

De vorig jaar gekochte bonnen blijven geldig uiteraard. Nog geen wandelgids? Schaf deze aan bij een van de deelnemende locaties of bij het Visit Zuid-Limburg Experience Center in Maankwartier Heerlen.

Wij verheugen ons, zien uit naar jullie komst en wensen jullie wederom veel plezier, vertier en genot. En een aangename wandeling(en). Houd óók onze socials in de gaten.

De wandeltochten vinden in deze periode telkens op de vrijdag, zaterdag en zondag plaats!