Francis van Broekhuizen & Roger Braun

Francis van Broekhuizen & Roger Braun

Liedrecital Brahms, Strauss, Grieg, Sibelius en Rachmaninov

Terug naar UITagenda

Een recital met liederen van grote componisten...

De Nederlandse dramatische sopraan Francis van Broekhuizen presenteert een recital met liederen van grote componisten. Begeleid door pianist Roger Braun brengt zij liederen van Brahms, Strauss, Grieg, Sibelius en Rachmaninov. De dramatiek in dit repertoire is de veelzijdige sopraan wel toevertrouwd. Zij omlijst de werken met mooie, boeiende en humorvolle vertellingen.

Met Nederlandse boventitels.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 24 april 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben bericht van ons gehad over de afwikkeling van de tickets.