Maartje & Kine

Maartje & Kine

Hoge Noot

Terug naar UITagenda

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor

Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek en onuitputtelijk speelplezier.

Alles wordt in Hoge Noot gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek – van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden – en gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

Over Maartje & Kine

“Hoge Noot” is de vierde landelijke theatertour van Maartje & Kine. Dit virtuoze duo is tevens bekend van hun optredens bij o.a. Opium op Oerol, Podium Witteman, DWDD, Top 2000 à gogo, Volgspot, Lowlands, Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze regelmatig hun blik op de actualiteit, zoals in de “Groninger Rhapsody”, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.

Uit de pers

‘De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor.’ – Theaterkrant ★★★★

‘Verfrissende muzikale comedy.’ – Leeuwarder Courant ★★★★

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 8 april 2020 (daarna verplaatst naar 11 april 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets. Zie ook de berichtgeving vanuit Maartje en Kine zelf: VIDEO MAARTJE EN KINE