Gregory Page

Gregory Page

Right Now Not Tomorrow

Terug naar UITagenda

Dromerige muziek uit een tijdloos universum

Gregory Page is een onverbeterlijke romanticus. Zijn werkdag bestaat bij voorkeur uit dagdromen in het park. De geboren Londenaar woont sinds zijn tienerjaren in San Diego, maar Nederland is zijn tweede thuis. Zijn voorliefde voor jaren 20 crooners, oude grammofoons en gedeukte hoeden vindt hier zo veel weerklank dat hij graag, lang en vaak in ons land verblijft.

Top liveshow

Veel mensen kennen Gregory Page van zijn optredens in Vrije Geluiden en Kunststof TV. Maar zijn charisma en parels van songs komen bij een liveshow pas echt goed tot hun recht. Hij transporteert je naar een andere wereld. Een tijdloos universum waarin het helemaal niet vreemd is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres. Of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus. In Gregory’s droomwereld komt alles samen.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 31 oktober 2020 (daarna verplaatst naar 14 mei 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.