Wir sind spitze

Wir sind spitze

Von Anfang An

Terug naar UITagenda

VON ANFANG AN…

Met een kruiwagen vol verhalen gaan de mannen van Wir sind SPITZE! het theater in! Tijdens hun theatershow “Von Anfang an” zullen ze u meenemen in de avonturen die ze de afgelopen 12,5 jaar beleefd hebben. Het eigenzinnige Wir sind SPITZE! live repertoire wordt afgewisseld met hilarische anekdotes en nieuwe arrangementen van eigen werk. Het beloofd een unieke avond te worden. Ondertussen zijn de 5 muzikanten uit Zuid-Limburg door de jaren heen graag geziene gasten geworden in binnen- en buitenland. Door hun keuze om het theater in te gaan laten ze u kennismaken met een totaal nieuwe kant van hun muzikale veelzijdigheid. Daarbij ontbreken de bekende acts en humor niet! Ben erbij, en wordt deelgenoot van ‘Wir Sind Spitze, VON ANFANG AN!’

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van de voorstelling in Heerlen was op 1 april 2021 en in Kerkrade op 9 april 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen zijn de voorstellingen verplaatst naar Heerlen op 19 april 2022 en naar Kerkrade op 29 april 2022. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.