Diana & Zonen

Diana & Zonen

Terug naar UITagenda

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana (Brigitte Heitzer & Marlijn Weerdenburg), die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen. PrinsHarry wordt gespeeld door Freek Bartels en Jonathan Demoor vertaald de re rol van Prins William. De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle.

Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?