Jeroens Clan

Jeroens Clan

Tere Zieltjes

Terug naar UITagenda

Zorg ervoor dat jij dit gezien hebt vóórdat anderen het over Tere Zieltjes gaan hebben!

“Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ervaring die we daar sinds Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben toch iets onweerstaanbaars houden”, schreef Theaterkrant over Jeroens Clan. “De provincie strikes back”, jubelde ook de jury van het Leids Cabaret Festival, in de overtuiging “dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.”

Volgens Jeroens Clan bestaan er twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: “Ik was bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan in Heerlen. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”

Snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen

Voor wie dit spraakmakende debuut niet wil missen hebben we goed nieuws. Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon met Tere Zieltjes naar Heerlen. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee! Zorg er dan wel voor dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 27 mei 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.