24e Southern Bluesnight

24e Southern Bluesnight

It's all about the blues

Terug naar UITagenda

It’s all about the blues

Zaterdag 19 maart 2022 staat Parkstad Limburg Theaters in het teken van de 24e editie van de Southern Bluesnight. Het grootste indoor bluesfestival van het zuiden presenteert een line-up waarin traditie en vernieuwing hand in hand gaan. Met internationale topacts en klinkende namen uit eigen land. The Southern Bluesnight presenteert het beste van de blues op drie podia en live buskers in de wandelgangen van Theater Heerlen.​

Voor de editie in 2022 zijn de volgende headliners bevestigd:

JOHN PRIMER & the REAL DEAL Bluesband (US)
CHRIS BERGSON & ELLIS HOOKS (US)
KING SOLOMON HICKS (US)
HARMONICA HINDS (US)
PHIL GATES (US)

Verplaatsing - Het Festival Southern Bluesnight heeft door de Covid-19 pandemie in 2020 én 2021 niet kunnen plaatsvinden. Kaarten voor deze twee eerdere edities blijven geldig voor de editie van 2022. Alle kaartkopers hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.