REMY.

REMY.

REMY. & the Analogue Robot Orchestra

Terug naar UITagenda

In 2019 deed Remy van Kesteren een theatertour met ARO (Analogue Robot Orchestra). Samen met de ontwerper en bouwer van deze elektronische ritme-instrumenten, Jurjen Alkema van Blauwe Uur, heeft Remy afgelopen jaar hard gewerkt aan meer, beter en net iets anders. Het resultaat ziet en hoort u tijdens REMY. X ARO.

REMY. X ARO staat in het teken van eigen composities en covers van Remy, begeleid door de betoverende visuals van Blauwe Uur. De beelden veranderen de muren van onze LIMBURGzaal van gedaante tijdens een nieuwe muzikale reis met deze bijzondere instrumentalist.

Topmuzikant met een brede smaak

De reis van harpist Remy van Kesteren is er eentje van mooie muziek en verre uithoeken. Na vele onderscheidingen en awards in de klassieke muziek ging het kriebelen bij de jonge muzikant. Zijn liefde voor het klassieke repertoire is groot en blijft de basis, maar hij brengt zijn vrije tijd door op popfestivals en bij live-concerten in clubs. Daarom besloot de harpist ook popmuziek te gaan maken. Dit bracht hem o.a. een album geproduceerd door Britse producer, songwriter en DJ Fink. Een half jaar na de release van zijn album Shadows brengt de harpist een aantal covers uit van onder andere Radiohead en Rosalía. De elektronisch geproduceerde tracks worden wereldwijd uitgebracht en opgepakt in onder andere VS en China. Remy is hierdoor ook regelmatig te gast bij de meer populaire zenders in Nederland, zoals 3FM KINK en rockradio.

Credits

Tekst & spel: Rick Schellinkhout & Lidion Zierikzee
Live muziek & liedjes: Anke Timmer & Esmay Usmany
Regie: Olaf van de Ven
Dramaturgie: Isabel Meloen
Fotografie: Teun Pulles

De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 25 februari 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke data een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de ticket.