Checkpoint Theater

Checkpoint Theater

Vetter dan ooit (8-13 jaar)

Terug naar UITagenda

Een show vol ontploffingen en spectaculaire tests die nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd

Checkpoint Theater komt terug met de grootste, vetste en meest spectaculaire show ooit!

Vetter dan ooit is een interactieve show. Het publiek doet mee. Wat houd je tegen? Dus, speel mee met jongens tegen de meiden. Duik weg voor het friet-schiet kanon. Verwonder je over hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen. Doe mee met het super nerf kanon. Ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel. Beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer.

Veiligheid voorop!

Maak je niet ongerust. Voor iedereen heeft het team van Checkpoint Theater veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers. Die heb je nodig bij deze show. Zeker als je op het toneel meedoet met verschillende tests.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 10 april 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.