Anne Neuteboom

Anne Neuteboom

Hit me baby one more time

Terug naar UITagenda

NRC beloonde Hit me baby one more time met maar liefst ★★★★

Neutje laat zich niet uit het veld slaan. Culturele kaalslag, gezeur over teveel bloot op haar Instagrampagina, antikraakwoningen waar je met je ‘Kurt Cobain kater’ de gang op moet om naast de theekransjes van je huisgenoten op een bouwtoilet te poepen… Kom maar! Hit me! One more time! Come on baby!

Anne Neuteboom was één van de drie genomineerden voor de Neerlands Hoop 2019. Ze studeerde af aan de Koningstheateracademie in 2013 en won de jury- en publieksprijs van Cameretten in 2015. Ze ging succesvol in première met Weg in 2016, vond zichzelf in 2018 weer helemaal opnieuw uit met Kijk haar gaan en speelde en passant ook nog even Lowlands plat. Nu is het tijd voor episode drie: “Kom maar! Hit me! One more time! Come on baby! Hit me met die goedkope kutauto’s, die altijd ‘s nachts onderweg terug van een optreden kapot gaan. Hit me met dat liefdesverdriet. Hit me met het leven. Hit me baby one more time!”

In de pers

“Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties... overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend.” – NRC★★★★

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 20 mei 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.